Evenementen, feesten en partijen

Heeft u iets te vieren? Onze versgebakken Churros zijn een smakelijke en feestelijke traktatie! Bij elke gelegenheid, op ieder moment.

Bedrijfsfeest  of Themafeest?

Versgebakken Churros maken uw feest compleet. Of het nu gaat om een Spaans -, Amerikaans- Ibiza of foodtruck festival – of welk themafeest dan ook, onze versgebakken Churros zijn een ware traktatie en een goed alternatief voor de traditionele bekende snacks of juist een mooie aanvulling. Ook kunnen wij een klein terras plaatsen en zorgen voor sfeermuziek. 

Niet gelijk iets te vieren, maar gewoon omdat u blij bent met het functioneren van uw team, omdat u ze gewoon wilt bedanken en/of de vrijdagmiddagborrel extra gezellig wilt maken? Trakteer uw personeel op een portie versgebakken Churros!

Neem contact met ons op! Graag denken wij met u mee over de talloze mogelijkheden.

Bruiloft?

Vier de Liefde!

Maak jullie dag bijzonder en één om nooit te vergeten! In welke stijl jullie trouwdag ook ingevuld gaat worden (hippie-, romantische-, festival-, moderne-, casual, do it yourself-, exclusief of traditionele stijl), wij zullen een waardevolle toevoeging zijn. Laat uw gasten genieten en trakteer ze op Spaanse Churros.  Heerlijk als traktatie bij de Champagne, als (picknick)lunch, of wat dacht u van een latenight of midnight snack? En natuurlijk grote pret voor groot en klein: onze chocoladefontein.

Trakteer uw gasten op onze versgebakken Churros! Bel of mail ons.

 

Stand op Events/Congressen

U wilt zich als bedrijf op de allerbeste manier presenteren, u onderscheiden en een grote groep mensen bereiken? Biedt uw doelgroep versgebakken Churros aan en werf op een originele en verrassend smaakvolle manier potentiële klanten. Wij garanderen u dat wij uw absolute visitekaartje zullen zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Buurtfeest?

Maak van uw buurtfeest een origineel en onvergetelijk festijn! Wat dacht u van een heuse Spaanse Fería, of onze Churros gewoon als snack. Toch de traditionele BBQ? Dan is onze Churros een goed idee als toetje met ijs! hmmmm!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schoolfeest?

Heeft u al eens gedacht aan een Spaans ontbijt voor alle leerlingen en docenten? Wij verzorgen dit traditionele Spaanse begin van de dag graag voor u. Maar ook voor uw Lustrumfeest, introductiedagen, of viering van het einde van het schooljaar, kerstfeest en alle andere feesten komen wij graag om er samen met u een onvergetelijke happening van te maken!

Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Studentenfeest?

Kennismakingsweken, ontgroeningsweken, of viering van het einde van een tentamenweek of het behalen van een diploma? Wat er ook te vieren is, onze Churros maken het studentenfeest af!

Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden!

 

Verjaardagsfeest?

Vier je verjaardag speciaal en origineel! Of je nu een mijlpaal hebt te vieren of gewoon omdat je verjaardag bijzonder is en je eens een keer iets anders wilt? Wij komen graag om voor jullie te bakken. Veel blije gezichtjes op het kinderfeestje? Versgebakken Churros en onze chocoladefontein natuurlijk!!

Extra wensen? Wij denken graag mee om er een onvergetelijk verjaardagsfeest van te maken. Bel of mail ons.

Of een ander feest ?

Staat het feest wat u wilt gaan organiseren er niet bij ? Laat het ons even weten!

Bel of mail ons om uw wensen te bespreken!

 

 

 

 

Wilt u ons ook inhuren?

Onze verse Churros maakt uw evenement, feest of partij helemaal compleet.

Contact